Akció

Huawei MediaPad M3 8.0 magyarországi ár és megjelenés

Az IFA 2016-on a nova sorozat mellett debütált a Huawei MediaPad M3 8.0 tablet is, amely már Magyarországon is megvásárolható.

A Huawei készüléke egyike a kevés prémium androidos tabletnek a jelenlegi kínálatban. 8,4″-os IPS kijelzője 2560×1600 képpontos és a Mate 8-ban is megtalálható HiSilicon Kirin 950-es Octa-Core SoC végzi a számításokat benne. A tablet már LPDDR4-es memória modullal rendelkezik 4 GB-tal, míg a beépített háttértár 32 GB kapacitású. A fém ház 5100 mAh kapacitású akkumulátort rejt, de található benne két darab Harman/Kardon hangszóró is.

huawei-mediapad-m3-1

Az extra funkciók között a Huawei kiváló ujjlenyomat olvasóját is meg kell említeni, illetve a 4G LTE támogatást. A Premium kiadás mellé egy AKG H300 headset jár.

A tablet 99 900 forintos ára egyáltalán nem tűnik vészesnek annak fényében, hogy a Samsung Galaxy Tab S2 8.0 VE modell ára kb. ugyan ennyi – LTE nélkül és ez már egy 1,5 éves modell, míg az Apple-től ennyiért a szintén WiFi-s, 3 éves iPad Mini 2-t lehet megkapni, miközben a frissebb iPad Mini alapmodellje 150 ezerről indul. Emiatt a MediaPad M3 8.0 nem hogy nem drága, de még kifejezetten meg is éri, ha az ember egy jó táblagépet szeretne.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával