FrissítésHírek

Huawei Németország: Továbbra is lesznek Android frissítések

A Huawei Technologies már hat hónappal ezelőtt jelezte a globális beszállítóinak, hogy egy évre előre szeretne beraktározni a komponensekből, előkészülve a kereskedelmi háborús bizonytalanságokra.

Megjött a Dual-View videó mód frissítés a P30 Próra
A Huawei németországi ágazata megszólalt a kialakult Android-helyzettel kapcsolatban és megnyugtató választ adtak.

Huawei – Google Android: minden hivatalos információ a történésekről

A német sajtónak kiküldött levél szerint a Huawei jelentős mértékben hozzájárult az Android fejlesztéséhez és növekedéséhez világszerte az elmúlt években és az egyik legfontosabb partnere a Google-nek az operációs rendszert tekintve. A Huawei már komolyan dolgozik azon az Android globális partnereivel, hogy a nyílt forráskódú platformra egy olyan ökoszisztémát építsenek ki, amelyet minden felhasználó úgy élvezhet, ahogyan eddig is.

A jövőben is megmaradnak az Android frissítések

A Huawei továbbra is fog biztonsági frissítésekkel és fejlesztésekkel szolgálni, illetve a szolgáltatások is megmaradnak az összes Huawei okostelefonon és tableten. Ez igaz a már eladott és a még raktárakban lévő, legyártott készülékekre is.

A Google nyugtat, nem tűnnek el a meglévő szolgáltatások

A Huawei tovább dolgozik, hogy biztonságos és hatékony szoftver ökoszisztémát kínáljon a legjobb felhasználói élménnyel világszerte.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával