Hírek

Debütált a Huawei Nova 2S

Tovább bővül a Nova széria, a legújabb tagja 18:9-es FullView kijelzővel és Nova 2S néven jön.

A Huawei Mate 10 Próból ismerős 6”-os 1080×2160 képpontos FullHD+ megjelenítő került bele, azonban nem OLED, csak IPS panelként. A 18:9-es arányú kijelző alá került az ujjlenyomat olvasó gombja.

Huawei Nova 2S

A Huawei Nova 2S fém háza alatt a Mate 9-ben debütált Kirin 960-as SoC van, amely még ma is egy igen jó teljesítményű chipnek számít. Ezt a Huawei 4, vagy 6 GB RAM-mal egészíti ki, míg a háttértár 64, vagy 128 GB kapacitású lehet, kiviteltől függően. A készülék bővíthető microSD kártyával is.

A Honor View 10-ben debütált kamera rendszer került a Nova 2S hátlapjára, amely egy 16 megapixeles RGB és egy 20 megapixeles monokróm szenzorból áll. A Nova modelleknél erős a szelfi-vonal, pont emiatt a kijelző felett van egy 20 megapixeles f/2.0 fényértékű kamera, mellette pedig egy 2 megapixeles másodlagos szenzor, amely a mélységérzékelésért felel, ezen kívül pedig egy segédfény is került ide.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Érdekesség, hogy a készülék már az Android 8.0 Oreo és EMUI 8.0 rendszerrel érkezik. Ez azért is jó hír, mert így biztos, hogy jól működik az új rendszer a korábbi Kirin 960-as SoC-n, így a P10 és Mate 9 tulajok is bátrabban várhatják az új rendszer frissítését.

3340 mAh kapacitású akkumulátora messze van azért a Mate 10 Pro kapacitásától, cserébe viszont az ára is jóval konszolidáltabb lesz az újdoságnak. a Huawei Nova 2S fekete, szürke, piros, rózsa arany és kék színben fog megjelenni Ázsiában, a legolcsóbb modellje kb. 100 ezer forint lesz Kínában. Magyarországi megjelenése nem igazán várható.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával