Akció

Megjelent a Huawei Nova

A Huawei az IFA ideje alatt jelentette be a nova sorozatot, amelynek két tagjából a hivatalos infók szerint egyelőre csak a kisebb verzió kerül piacra Magyarországon. A mai naptól megvásárolható a Huawei nova!

Huawei nova

A Media Markt kezdte meg az új sorozat forgalmazását, 119 990 forintért érhető el mind a három színárnyalatban az újdonság. A készülék 5″-os FullHD IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek fényereje 450 nit. A teljesítményt a Qualcomm Snapdragon 625-ös SoC-től lehet várni, ami már 14 nm-es gyártástechnológiával készül, így az energiahatékonyság terén is jól szerepel. A 3 GB RAM ma már az elvárható, illetve a 32 GB háttértár is jól hangzik. A Dual SIM képes készülék támogatja az LTE-t természetesen, és ha beérjük egy SIM kártyával, akkor a második helyére microSD helyezhető. A készülékház alján USB-C port található.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei nova hátlapja nagyon hasonlít a Nexus 6P-hez. A felső üvegcsíkon 12 megapixeles kamera van, amely már támogatja a 4K videó rögzítést is, a Huawei-nél ez az első ilyen telefon (a Google modellt nem számítva). A fém ház 3020 mAh kapacitású akkumulátort rejt és egy 4. generációs ujjlenyomat olvasó is megtalálható rajta.

A Media Marktban megjelent Huawei nova Android 6.0-t és EMUI 4.1-et futtat.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával