Hírek

A Huawei P Smart 2019 megnyitotta az új évet

A Huawei bejelentette a P Smart 2019-et, amely sokmindenben fejlődött az elődjéhez képest, ráadásul nagyon jó ajánlat lett.

A Huawei P Smart 2019 megnyitotta az új évet

6,21”-os LTPS kijelzővel debütált a P Smart 2019-es modell, amely felbontása 1080×2340 képpont. A tetején apró kamerabevágás található, amely csak egy pici félkörben lóg be a felső keretről. A benne található kamera 8 megapixel felbontású, felette pedig szinte láthatatlanul helyezkedik el a hangszóró.  A kijelző az NTSC színksála 85%-át fedi le. A körülötte lévő keret vékony, ráadásul a sarkok szépen lekerekítettek a 2019-es igényekhez idomulva.

A Huawei P Smart 2019 megnyitotta az új évet

A készüléktest vonalai a vízcsepppet idézik, élőben nagyon szép, látványos ahogyan a készülékház hátlapi üvegborítása az oldalsó élbe fut át ívelve. Az üveg hátlap kétféle árnyalatban, éjfekete színben és Aurora kékben kerül piacra Magyarországon. Ez utóbbi a látványosabb, hiszen felül világoskék, alul sötétkék, a kettő színátmenete pedig nagyon szép, egyben ezzel a P Smart 2019 elhozza ezt a különleges hátlap színezést a középkategóriába is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei P Smart 2019 megnyitotta az új évet

A hátoldalra került 13 megapixeles főkamera f/1.8-as aperatúrával rendelkezik, ezt egy 2 megapixeles bokéh effekthez szükséges másodlagos szenzor egészít ki.  A P Smart 2019 is támogatja a mesterséges intelligenciára épülő fotózást. Az MI 22 témát és több mint 500 helyzetfelismerést tud, 100 milliónál is több képpel tanították be ezekre.  A 8 megapixeles szelfikamera is képes témánként azonosítani a fotót, amelyekhez szintén a legjobb beállításokat alkalmazza.

A 7,95 mm vékony készülékházba a HiSilicon Kirin 710-es nyolcmagos SoC került, pont az, ami a Mate 20 Lite-ban is megtalálható. A P Smart 2019-es modell 3 GB RAM-mal és 64 GB háttértárral rendelkezik. A 160 grammos ház 3400 mAh kapacitás akkumulátort tartalmaz, amely sajnos nem támogatja a gyorstöltés, csak 5 V 2 A-rel lehet táplálni. Van viszont 802.11ac és 5 GHz-es WiFi támogatás, illetve Bluetooth 4.2 és DUAL SIM.

A Huawei P Smart 2019 megnyitotta az új évet

A P Smart 2019 már Android 9.0-val és EMUI 9-cel jelenik meg, hasonlóan a Mate 20 Pro és Mate 20 modellhez. Az új rendszer a hátlapi ujjlenyomat olvasó mellett támogatja az arcfeloldást is. A felhasználók számára elérhető a kamera alkalmazásban a HiVision, amely ételeket, épületeket és növényeket képes felismerni és azokról információt adni, a HiTouch-csal kiegészítve pedig egy tárgyat nem csak felismer, de képes az interneted megmutatni hol vásárolható az meg. Az Android 9.0 Pie rendszerrel érkező új funkció a gesztusvezérlés, amely segítségével a telefon kijelzőjének alján kikapcsolhatók a navigációs gombok, helyette csak gesztusokkal vezérelhető, így több hely marad a kijelzőn a valós tartalmaknak. Az EMUI 9 újítása a Digitális egyenleg funkció, amely segít kordában tartani a telefonhasználatot és a használatával megelőzhető a túlzásba vitt használat.

A Huawei P Smart 2019 megnyitotta az új évet

A Huawei P Smart 2019 okostelefon hamarosan Magyarországon is megjelenik.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával