Frissítés

Huawei P smart Z EMUI 10 és Android 10 frissítés

A 2019. év végi nagy EMUI 10 indítások után most végre újabb modellre indulhatott le a legújabb főverzió frissítés, a P smart Z modellre.

Huawei P smart Z EMUI 10 és Android 10 frissítés

Az STK-LX1 10.0.0.182(C431E8R1P2) build számmal rendelkező frissítés elég nagy, 3,46 GB méretű, megéri frissíteni, hiszen a legújabb rendszerverziót és funkciókat hozza el a felhasználók számára.

Sokoldalú és lélegzetelállító felhasználói felület

  • Magazindizájn: A kényelmesebb és autentikus olvasási élmény érdekében magazin stílusú kialakítást kínál.
  • Morandi-színek: A hangsúlyos szürke árnyalatok kellemesebbé és kényelmesebbé teszik a képernyőt.
  • Animációk: Dinamikus, természetes hatású animációk az oldalak közötti váltáskor, az alkalmazások elindításakor és egyéb műveletek esetén.

Stabil és kiegyensúlyozott teljesítmény

  • GPU Turbo: Javítja a rendszer működésének gördülékenységét és stabilitását játékok esetén.
  • Phone Clone: Javítja a kapcsolatot és a klónozosái sebességet.

Még nagyobb fokú adatvédelem a biztonság érdekében

  • Hivatalosan jóváhagyott microkernel: A Huawei saját fejlesztésű microkerneljét használja, mely tanúsítottan a legbiztonságosabb kereskedelmi forgalomban lévő operációsrendszer-kernel.
  • Megosztott technológia: Javítja a biztonság más Huawei készülékekhez való csatlakozás, illetve az azokra való fájlátvitel és az azokon való adattárolás esetén.
  • Adatvédelem: Támogatja az alkalmazások futtatás közbeni elkülönösítését, mely lehetővé teszi a szabványosított alkalmazásjogosultság-kezelést, illetve nagyobb fokú adatvédelmet eredményez.

Még több móka a média és szórakoztatás terén

  • Alkalmazás-asszisztens célterület: Hozzáad egy célterületet az Alkalmazás-asszisztenshez, amely segítségével gyorsan hozzáférhetők olyan szolgáltatások, mint a játékgyorsítás és a “ne zavarjanak”.

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! Ezt az információt köszönjük Márknak a Huawei Közösség csoportból.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával