Frissítés

Huawei P10 Lite GPU Turbo frissítés érkezett

A Huawei P10 Lite-ra elérhetővé vált a GPU Turbo és több más újdonság is a szoftverfrissítésével.

A WAS-LX1 8.0.0.370(C02) kiadású szoftver verzió a Vodafone-os készülékekre érhető el és 621 MB méretű.

Huawei P10 Lite GPU Turbo frissítés érkezett

A frissítés tartalmazza a Huawei GPU Turbo technológiát, amelyről itt írtunk részletesebben. Mellé telepítésre kerül a Game Suite alkalmazás, amely zökkenőmentesebb és zavartalan játékot kínál.

Több optimalizálást is tartalmaz a frissítés, így például a képernyőfelvételnél már lehetőség van kiválasztani azt, hogy a videóhoz a hangot a készülék mikrofonján keresztül, vagy a rendszerből rögzítse, vagy esetleg ne is rögzítsen semmit. Ezen kívül a videó hozzának 5 perces korlátja eltűnt.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Javítást is tartalmaz, így a frissítés optimalizálja a felhasználói felületen bizonyos szűrők szövegmegjelenítését a kép szerkesztésekor, valamint megoldja a rendszer egyik hibáját, amelynek következtében a Google Pay opció nem jelent meg az alapértelmezett NFC fizetési módok között.

A 2018 októberben kiadott Google biztonsági javítások is integrálásra kerültek a jobb rendszerbiztonságért.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla!Ezt az információt köszönjük Jánosnak a Huawei Közösség csoportból.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával