Frissítés

Huawei P20 Android 10 és EMUI 10 frissítés érkezett

A Huawei P20 okostelefon is megkapja az Android 10 és EMUI 10 szoftvert, az első hazai felhasználók számára már frissül a készülék.

Huawei P20 Android 10 és EMUI 10 frissítés érkezett

Az eredeti tervek szerint már márciusban megkezdődött volna ez, azonban a koronavírus járvány miatt csak június elején indította el a Huawei a CLT-L29 10.0.0.161(C432E3R1P3) build számú frissítést, amely elég méretes, 4,51 GB-os, ami nagyobb, főverzióknál nem meglepő. A frissítés elsőnek nem érhető el minden készüléken, a felhasználók többsége azt tapasztalta, hogy a Támogatás alkalmazás Frissítés pontjából indítva érte el az új frissítést.

Bár korábban volt róla szó, hogy esetlegesen EMUI 10.1-re frissülhet rögtön a készülék, egyelőre sajnos nem történt így, a tavaly ősszel debütáló EMUI 10-et kapta meg a készülék.

Amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! Ezt a jelzést köszönjük Karinak.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával