Kiegészítők

Spigen tokok a Huawei P30 Lite okostelefonra

Összesen hat különböző tokot is kiadott a bemutatót követően a Spigen a Huawei P30 Lite okostelefonra.

Spigen tokok a Huawei P30 Lite okostelefonra

A Spigen népszerű tokjai közül a Rugger Armor, a Slim Armor, az Ultra Hybrid, a Liquid Air, a Liquid Crystal és a Wallet S készült el a középkategóriás Huawei P30 Lite okostelefonra.

A Rugger Armor tok megkapta a megszokott Air Cushion Technology megoldást a sarok belső felületén, amely az esetleges leejtések során hivatott a sérüléseket csökkenteni.

Az Ultra Hybrid tok kétféle anyagból áll, a telefon éleit fedő oldalsó rész flexibilis szilikon, míg a hátlapot egy keményebb, műanyag rész védi.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Slim Armor sorozatú Spigen tok belső részén egy szilikon tok van, erre pattintható rá a külső műanyag borítás. A tok Mil-Grade Protection minősítéssel rendelkezik, illetve kihajtható tartólábának köszönhetően asztali tartóként is szolgálhat a P30 Lite telefonon.

A Liquid Crystal tok tulajdonképpen egy hagyományos szilikon tok, azonban ez is megkapta a  Air Cushion® technológiát a sarkok védelmére. Az átlátszó felület nem takarja el a P30 Lite gyönyörű hátlapi színét.

A Liquid Air egy fekete, TPU tok, amely egy kézzel is kitapintható mintázattal van ellátva, amely így jobb, kevésbé csúszós fogást biztosít. Az Air Cushion Technology® ebben is megtalálható.

A hat tok közül a Wallet S az egyetlen, amely flipes, ez egy szintetikus bőr bevonatú tok, amely a kijelzőt is védi, illetve a flip belső felületén lehetőség van kártyákat, illetve akár papírpénzt is tárolni. A Spigen tokja asztali tartóként is szolgál, így például jó lehet filmnézésre, videózásra is.

Spigen Wallet S Huawei P30 Lite

Forrás
Liquid AirLiquid CrystalUltra HybridWallet SNeo HybridRugged Armor

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával