AkcióHírek

Huawei P30 Pro magyarországi ár és megjelenés

A párizsi bemutatót követően nem kell Magyarországon sem sokat várni a Huawei P30 Pro modellre!

Azt követően, hogy március 26-án a Huawei bemutatta a 10x-es Hybrid zoommal rendelkező P30 Pro okostelefont, március 27-én már elindult a viszonylag rövid előrendelési időszak hazánkban.

Huawei P30 széria előrendelés

Magyarországon március 27-től 31-ig lehet előrendelést leadni a készülékre, mert a megjelenés már április 1-én esedékes. Nem marad el az előrendelői ajándék sem, az első vásárlók, akik a hivatalos viszonteladóknál előrendelnek, vagy vásárolnak Huawei P30 Pro okostelefont április 14-ig, azok az új, zöld szíjjal ellátott Watch GT sportórát kapják meg a telefon mellé ajándékba.

Fontos, hogy akik április 14-ig előrendelik a terméket és beregisztrálják azt a HiCare alkalmazásban, 3 hónap kijelző törés garanciát is kapnak a készülékre!

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei P30 Pro kétféle kiadásban érkezik Magyarországra. Elérhető lesz 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral a készülék, amelynek ára 299 999 forint a hivatalos viszonteladóknál. Lehetőség lesz ezen kívül megvásárolni itthon is a Huawei P30 Pro 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral ellátott kiadását, ezen modellért 329 990 forintos árat kér a Huawei.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával