Kiegészítők

Nillkin védőtokok a Huawei P30 Pro okostelefonhoz

A Nillkin is bemutatta a Huawei P30 Pro modellhez készült védőtokjait.

Az ismert kínai kiegészítő gyártó tokjait sokan szeretik, mert itthon is elérhetők, a minőségük általában jó és az áruk sem vészes. A Huawei P30 Pro okostelefonhoz elsőkörben négyféle tok vált elérhetővé a Nillkintől.

A Qin Series egy flipes bőrtok. Az előlapot borító flipen nincs ablak, teljes egészében beborítja azt. A bőrtok fekete, barna és piros színben került gyártásra a P30 Pro telefonhoz.

Nillkin Qin Series Huawei P30 Pro tok

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Nature Series egy normál TPU védőtok, amely vékony borítást kínál a telefonhoz, megerősített sarkokkal, amelyek a kisebb esésektől próbálják megvédeni a P30 Pro modellt. A Nature Series alapvetően átlátszó, de ezen belül három különböző kiadás érhető el, van teljesen átlátszó, illetve van olyan, amely barna, illetve szürke árnyalatot kapott.

Nillkin Nature Huawei P30 Pro tok

A Nillkin Textured Case hátoldala apró pöttyös kialakítást kapott, ez a textúra stabilabb fogást és kellemes tapintást biztosítat. A hátlapi rész kemény műanyagból készült, míg az oldalsó keretet TPU szilikon rész fedi.

Nillkin Textured Case Huawei P30 Pro

A másik, texturált hátlappal rendelkező tok a Nillkin Synthetic Fiber, amely hátoldalán szénszálas hastású felület van, amely elég jól néz ki.

Nillkin Synthetic Fiber Huawei P30 Pro

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával