Kiegészítők

Nillkin védőtokok a Huawei P30 Pro okostelefonhoz

A Nillkin is bemutatta a Huawei P30 Pro modellhez készült védőtokjait.

Az ismert kínai kiegészítő gyártó tokjait sokan szeretik, mert itthon is elérhetők, a minőségük általában jó és az áruk sem vészes. A Huawei P30 Pro okostelefonhoz elsőkörben négyféle tok vált elérhetővé a Nillkintől.

A Qin Series egy flipes bőrtok. Az előlapot borító flipen nincs ablak, teljes egészében beborítja azt. A bőrtok fekete, barna és piros színben került gyártásra a P30 Pro telefonhoz.

Nillkin Qin Series Huawei P30 Pro tok

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

A Nature Series egy normál TPU védőtok, amely vékony borítást kínál a telefonhoz, megerősített sarkokkal, amelyek a kisebb esésektől próbálják megvédeni a P30 Pro modellt. A Nature Series alapvetően átlátszó, de ezen belül három különböző kiadás érhető el, van teljesen átlátszó, illetve van olyan, amely barna, illetve szürke árnyalatot kapott.

Nillkin Nature Huawei P30 Pro tok

A Nillkin Textured Case hátoldala apró pöttyös kialakítást kapott, ez a textúra stabilabb fogást és kellemes tapintást biztosítat. A hátlapi rész kemény műanyagból készült, míg az oldalsó keretet TPU szilikon rész fedi.

Nillkin Textured Case Huawei P30 Pro

A másik, texturált hátlappal rendelkező tok a Nillkin Synthetic Fiber, amely hátoldalán szénszálas hastású felület van, amely elég jól néz ki.

Nillkin Synthetic Fiber Huawei P30 Pro

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker