Kiegészítők

Gamer tokot kapott a Huawei P40 Pro

A Huawei P40 Pro egy speciális Game Case-t kapott, azaz olyan tokot, ami kifejezetteén játékokhoz készült.

Huawei P40 Pro Game Case

A 3D textúrált hátlapi dizájn segíti a jobb komfortot és fogást játék közben, amely fontos lehet akkor, ha valaki esetleg hosszan játszik. Kétféle dizájn érhető el a Game Case-ből, így a felhasználó ha ilyen tokot venni, választhat, hogy melyik tetszik számára jobban.

Huawei P40 Pro Game Case

A Bluetooth-on keresztül csatlakozó tok extrája a két gomb, amely a támogatott játékok esetében segítheti a vezérlést, hiszen a fizikai gombok segítségével kényelmesebb lehet a játék, ráaádul ha az oldalsó élen lévő gombokat nyomogatjuk, akkor addig sem a kijelzőt takarjuk ki az ujjunkkal.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei P40 Pro Game Case

A Huawei P40 Pro gyors párosítást kínál a tokkal a Quick Bluetooth Connection megoldással, hasonlóan, mint mondjuk a FreeLace headset esetén is. A tok csak EMUI 10.1, vagy újabb rendszerrel működik, persze a P40 Pro alapból EMUI 10.1-gyel jelent meg, emiatt ezzel nincs különösebb probléma. Ami fontos, hogy a Game Case-t használva a telefon nem tölthető vezeték nélkül.

Mivel egy kifejezetten specifikus kiegészítőről van szó, kevésbé tartjuk valószínűnek, hogy hazánkban elérhető lesz hivatalosan a jövőben. Jelenleg még Kínában indult meg a forgalmazása, Aliexpressről már rendelhető, igaz megkérik az árát, 80 dollárba kerül a kiegészítő.

Az új Huawei búvártok többféle telefonnal is használható

Itt az EMUI 10.1, ezek az újdonságok benne

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker