Kiegészítők

Gamer tokot kapott a Huawei P40 Pro

A Huawei P40 Pro egy speciális Game Case-t kapott, azaz olyan tokot, ami kifejezetteén játékokhoz készült.

Huawei P40 Pro Game Case

A 3D textúrált hátlapi dizájn segíti a jobb komfortot és fogást játék közben, amely fontos lehet akkor, ha valaki esetleg hosszan játszik. Kétféle dizájn érhető el a Game Case-ből, így a felhasználó ha ilyen tokot venni, választhat, hogy melyik tetszik számára jobban.

Huawei P40 Pro Game Case

A Bluetooth-on keresztül csatlakozó tok extrája a két gomb, amely a támogatott játékok esetében segítheti a vezérlést, hiszen a fizikai gombok segítségével kényelmesebb lehet a játék, ráaádul ha az oldalsó élen lévő gombokat nyomogatjuk, akkor addig sem a kijelzőt takarjuk ki az ujjunkkal.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei P40 Pro Game Case

A Huawei P40 Pro gyors párosítást kínál a tokkal a Quick Bluetooth Connection megoldással, hasonlóan, mint mondjuk a FreeLace headset esetén is. A tok csak EMUI 10.1, vagy újabb rendszerrel működik, persze a P40 Pro alapból EMUI 10.1-gyel jelent meg, emiatt ezzel nincs különösebb probléma. Ami fontos, hogy a Game Case-t használva a telefon nem tölthető vezeték nélkül.

Mivel egy kifejezetten specifikus kiegészítőről van szó, kevésbé tartjuk valószínűnek, hogy hazánkban elérhető lesz hivatalosan a jövőben. Jelenleg még Kínában indult meg a forgalmazása, Aliexpressről már rendelhető,  35-40 dollárba kerül a kiegészítő.

Az új Huawei búvártok többféle telefonnal is használható

Itt az EMUI 10.1, ezek az újdonságok benne

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával