Frissítés

Huawei P9 Lite 2017 Android 8.0 Oreo frissítés

A hazánkban is népszerű Huawei P9 Lite 2017 megkapta az Android 8.0 Oreo frissítést, ezzel pedig számos új funkció vált elérhetővé.

Huawei P9 Lite 2017 Android 8.0 Oreo frissítés

Kártyafüggetlen és szolgáltatós modellek esetében is feltűnt az Oreo frissítés a P9 Lite 2017 modellre. A Vodafone által kínált modellekre a PRA-LX1 8.0.0.361(C02), a kártyafüggetlen hazai modellekre pedig a PRA-LX1 8.0.0.361(C432) build számmal futó szoftver érkezett. Lévén Android főverzió cseréről van szó, a frissítés elég méretes, 2,67 GB, azonban ennél jóval több szabad hely kell legyen a háttértáron a frissítéshez.

Nézzük a changelogot, mi mindent tartalmaz az Android 8.0 és EMUI 8.0 a Huawei P9 Lite 2017 számára.

  • Intelligens funkciók Az új lebegő Navigációs dokk segítségével végezheti a gyakran használt műveleteket bárhol a képernyőn. Az új főképernyő gyorsindítók segítségével gyorsan elérheti a leggyakrabban használt alkalmazás funkciókat. Egyszerűen tartson nyomva egy alkalmazás ikont a gyorsindító menü megjelenítéséhez.
  • Gyorsabb A mesterséges intelligenciára épülő optimalizációk nagyobb stabilitást, gördülékenységet és sebességet hoznak. A rendszer indulása gyorsabb, a videók simábbak, és a nagyobb mennyiségű bélyegképek gyorsabban töltenek be.
  • Biztonságosabb Élvezze a rendszer és személyes adatok védelmét a rendszerbiztonság új frissítésével és a PrivateSpace segítségével.
  • Az intelligens tippek gyorsabb és okosabb módokat ajánlanak a telefon kezelésére, a megfelelő felhasználási helyzetekben megjelenve és a felhasználási szokásaira reagálva.
  • A PrivateSpace menü optimalizálásra került, így még könnyebb PrivateSpace-t létrehozni a készüléken. Mostantól lehet fájlokat mozgatni a MainSpace és PrivateSpace között könnyedén.
  • A Névjegyek és E-mail alá mostantól szinkronizálhatja a kapcsolatok LinkedIn karrier információit.
  • A Beállítások áttervezésre került a tisztább és intuitívabb elrendezéshez.
  • A Galériában mostantól van szemetes, amiből visszahozhatja a törölt képeket 30 napig. A véletlenül törölt fotókat egy mozdulattal visszahozhatja.
  • A Telefonkezelő egyszerűsítésre került, hogy könnyebben kezelhesse a készüléket. A normál tisztítás gyorsabb lett, a mély tisztítás pedig átfogóbb.
  • A készüléke mostantól két különböző Bluetooth eszközre csatlakozhat egyszerre, mint egy karkötő és autó.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogon? Jelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla! Ennek a frissítésnek a tippjét köszönjük Katának, illetve a többi HuaweiBlog olvasónak!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával