AkcióHírek

Huawei Talkband B3 Lite okoskarkötő és headset Magyarországon

A Huawei Talkband kiegészítői igazán különlegesek, hiszen valódi 2-in-1 megoldások, okoskarkötő és headset párosát alkotják, ezért is örömteli, hogy újra elérhető egy típusa hazánkban.

A Huawei Talkband B3 Lite egy olcsóbb megoldás, azonban ennek ellére elődei főbb vonaljegyeit tartalmazza. Akik régebb óta követik a Huawei világát, azok talán emlékezhetnek az élénkkék Huawei TalkBand B1 karkötőre, amely Magyarországon is megjelent pár éve, illetve ennek utódja, a Talkband B3 is kapható volt hazánkban egy rövid ideig.

Huawei Talkband B3 Lite

Ezúttal a legújabb kiadás került piacra, amely egyúttal árát tekintve is sokkal vékonykább, mint az elődök, hiszen közel fele annyiért vásárolható meg, mint amennyiért a Talkband B3 elérhető volt.

A kiegészítő egy 0,91”-os OLED kijelzőt tartalmaz, amely érintőfelülettel nem rendelkezik, helyette egy érintőgombbal lehet azt vezérelni a használat során. Az IP57-es por- és vízállósági minősítéssel rendelkező házban 91 mAh kapacitású akkumulátor került, amivel a gyártó maximum 6 órás beszélgetési időt, illetve 3,5 napos használati időt ígér – természetesen ez a felhasználás függvénye is. Az okoskarkötőként és headsetként is használható kütyü Bluetooth 4.2-n keresztül kapcsolódik a telefonhoz és a Huawei Health alkalmazáson keresztül képes követni a lépésszámot és az alvást egyaránt.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Talkband B3 Lite okoskarkötő fekete szíjjal Magyarországon körülbelül 25 ezer forintba kerül.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával