HírekKiegészítők

A Huawei bejelentette a TalkBand B5-öt

A Huawei bejelentette a TalkBand B5-öt, az okoskarkötőbe épített Bluetooth headset legújabb generációját.

A Huawei bejelentette a TalkBand B5-öt

A kiegészítő 1,13”-os AMOLED kijelzővel rendelkezik, amelynek felülete 2,5D ívelt üvegborítású, illetve érintőfelület is található rajta. Érdekesség, hogy a 2016-os TalkBand B3-hoz képest a megjelenítő közel 2,5x lett nagyobb méretű. A szíjból kipattintható Bluetooth headsetet hárommagos audio chip vezérli HD hang támogatással, illetve a dupla mikrofonnak köszönhetően zajszűréssel. A kijelzőn megjelenhet a hívó fél neve, telefonszáma, tudja némítani a hívást vele a felhasználó, de akár gyorstárcsázásra is használható az érintőkijelző.

A Huawei bejelentette a TalkBand B5-öt

A borítás IP67-es por- és vízállóságot biztosít. A headset bölcsőjén egy 18 mm-es szilikon szíj van, a drágább kiviteleken pedig bőr, vagy fém szíj is lehet, ezzel kínálva prémiumabb érzést. A Huawei TruRelax Technology segítségével a TalkBand B5 elemzi a pulzusszámot és ezzel együtt a stressz szintet, szükség esetén pedig légzésgyakorlatokkal segíti a felhasználót a relaxációhoz.  Az alvásfigyelést az újgenerációs Huawei TruSleep 2.0  biztosítja, amely elemzi az alvási fázisokat és személyre szabott ajánlásokat tesz a felhasználónak arra, hogyan aludhatna jobban esetlegesen. A Huawei TruSeen 2.0 pulzusmérő technológiával 24 órán keresztül folyamatos mérés történhet, mellette pedig sport közben, futás, sétálás, vagy biciklizés közben is követi ezt az okoskarkötő.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei bejelentette a TalkBand B5-öt

Természetesen a TalkBand B5 tud olyan alap funkciókat, mint a lépésszámlálás, kalóriaégetés kalkuláció, megtett távolság mérés, illetve előre beállított edzéseket is lehet menedzselni vele, sőt még Vo2Maxot is tud mérni.

Érdekes új funkciókat is kapott a huawei TalkBand B5 okoskarkötő. Ilyen a selfi fotó löfő, amivel távolról vezérelhető a telefon kamerája, vagy éppen a telefonkereső funkció.

Az okoskarkötő Sport Edition kiadása szürke, fekte és barna színben érkezik szilikon szíjjal. A Business Edition fém szíjjal fog piacra kerülni. A TalkBand B5 először Kínában kerül piacra, várhatóan július 18-tól, az árazása egyelőre még nem ismert.

Ha nem akarod megvárni a Huawei TalkBand B5 megjelenését, akkor a Huawei TalkBand B3 Lite-ot már most is megvásárolhatod Magyarországon.

Forrás
Fonearena.com

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával