Hírek

Huawei tulajoknak ad kedvezményt egy étterem

A Huawei eset kapcsán több gyártó mellett a kínai emberek is a vállalat mellett, most pedig egy malajziai étterem szeretné kifejezni szolidaritását az eset kapcsán.

A TNR by Sean & Angie étterem a Facebook és Instagram oldalán osztott meg egy posztot, amelyben tudatja, hogy a Huawei felhasználók 20% kedvezményt kapnak a vacsora számlájából 2019. május 27-29. között.

Huawei tulajoknak ad kedvezményt egy étterem

A tulajdonos, Angie Taweepan Chantowatha a férjével, Sean Onggal vezeti az éttermet és meg is szólaltatták őt a maláj lapok.

Nem tisztességes, amit tesznek most a Huawei-jel, a fogyasztóknak mindig kell választási lehetőséget biztosítani. A Facebook posztot követően az ügyfeleink jól reagáltak arra, sokan érdeklődnek ezzel kapcsolatban. Természetesen a marketing stratégiánk része az, hogy a promócióinkat összekapcsoljuk a hírekkel. – mondta az étterem tulajdonosa.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Mindeközben azért nem is biztos, hogy sokáig kell tartani a Huawei-nek a szankcióktól, hiszen Donald Trump elképzelhetőnek tartja, hogy egy USA-Kína gazdasági egyességet követően megszüntetik a gyártó ellen hozott intézkedéseket.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával