Hírek

eSIM verziót is kínál a Huawei Watch 2 (2018)

Bemutatkozott a Huawei Watch 2 (2018), amely három különböző kiadással, illetve minimális változással kerül piacra.

Az új okosóra a dizájn területén nem változik sokat, a külsőt tekintve szinte könnyen összetéveszthető a tavaly kiadott Huawei Watch 2-vel. Az új órák 57 gramm tömegűek, 45x 48,9 x 12,6 mm méretűek és IP58-as por- és vízállósággal rendelkeznek.

eSIM verziót is kínál a Huawei Watch 2 (2018)

Az 1,2”-os OLED kijelző 390×390 képpont felbontású, Corning Gorilla Glass üveggel borított. A tokban a Qualcomm nem túl friss Snapdragon 2100-as, okosórákba szánt SoC-je került 768 MB RAM-mal és 4 GB háttértárral.

A Huawei Watch 2 (2018) beépített GPS-t és Beidu helyzetmeghatározó rendszert kapott, mellette pedignem maradhat el a pulzusmérés sem, amelyet a Galvanic Skin Response nevű szenzor segít, de található még a kütyüben barométer, gyorsulásmérő, giroszkóp és iránytű is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az okosóra 2018-as kiadásának újdonsága a FIRSTBEAT mozgáskövető algoritmus használata, amely elvileg precízebb követést kínál majd, mellette pedig elérhető a szoftverben edzésterv készítési lehetőség, ami segíti a tulajdonost az egészségesebb élet elérésében.

eSIM verziót is kínál a Huawei Watch 2 (2018)

Három verzióban kerül piacra az új óra, az alap modell Bluetooth támogatással rendelkezik, de lesz egy 4G Edition és egy 4G eSIM Edition is. Mind a három óra tartalmaz NFC-t,, ami támogatja az Ali Pay-t és a WeChat fizetési szolgáltatást – bár ezek elsősorban Ázsiában használatosak.

A Google által biztosított Android Wear 2.0 operációs rendszerrel az órák elvileg 1,5 napos üzemidőt tudnak, bár 4G-t használva ez 1 napra redukálódik. A Huawei Watch 2 (2018) egyelőre csak Kínában lesz elérhető. Magyarországon nem tudni mikor jelenhet meg, bár valljuk be, ebben a termék kategóriában egyáltalán nem vagyunk a gyártó fókusza.

Forrás
Vmall.com

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával