Akció

Huawei Y6p magyarországi ár és megjelenés

Már a belépőszintű modellekbe is három kamera kerülhet. 2 éve a P20 Pro esetén még világújdonság volt a Tripla Leica rendszer, most pedig az Y6p-vel az eddigi legolcsóbb Huawei modell, aminek a hátoldalás három kamera helyezkedik el.

Érkezik a Huawei Y6p

Android 10-zel és az új EMUI 10.1 felülettel érkezik a Huawei Y6p, ami 6,3”-os notchos IPS kijelzőt, nyolcmagos MediaTek processzort, 3 GB RAM-ot és 64 GB háttértárat kapott. A tripla kamerarendszer fő szenzora 13 megapixeles, mellette van egy széleslátószöget biztosító 5 megapixeles egység, illetve mélységélességhez egy 2 megapixeles kamera.

Elég nagy, 5000 mAh-s akkumulátor került az Y6p-be, ami alkalmas arra, hogy megfelelő kábellel másik telefont töltsünk vele. Magát a telefont viszont csak lassan, 10 wattal lehet feltölteni, microUSB-n keresztül.

A Huawei Y6p okostelefon éjfekete, fantomlila és smaragdzöld színben kerül piacra Magyarországon, 61 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron. Azok, akik 2020. május 20-31. között elsők között vásárolják meg az Y6p-t a Notebook.hu, a MediaMarkt, az Extreme Digital, az Emag, az Euronics, a 220Volt, valamint a BestByte kínálatában, azok egy fekete Huawei AM116-os headsetet kapnak ráadásként, 3000 ft értékben.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Érkezik a Huawei Y6p

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával