Hírek

Így nézhetne ki a Huawei P10?

Felbukkant a Weibo kínai közösségi oldalon egy okostelefon képe, amely nagyban hasonlít a Huawei P9-re, mégis némileg más. Egyesek szerint a Huawei P10 lehet.

A rózsaszín árnyalatú fém hátlappal és fehér előlappal rendelkező készülék a P9 stílusjegyeit hordozza, azonban több ponton módosult ahhoz képest. Érdekesség, hogy a hátlapról az előlapra került az ujjlenyomat olvasó – pont úgy, mint a Mate 9 PORSCHE DESIGN és Mate 9 Pro esetében, illetve már korábban írtunk ennek eshetőségéről a P10 esetében is.

huawei-p10-prototipus-leak

A hátlapon a két kamera hasonló, a lézeres autofókusz és a vakuk hasonló elhelyezkedésben állnak, mint a P9 esetében. Ami viszont változás a dizájnban, hogy sokkal jobban lekerekített a telefon, ez azonban nem újdonság, több új Huawei modell is ezt a vonalvezetést kapta a határozott vonalak helyett. Érdekesség az alul és felül az élen végigfutó antenna csík, ez hasonló az iPhone 7 megoldásához.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Egyes pletykák szerint ez az egyik Huawei P10 prototípus, azonban az is előfordulhat, hogy valójában csak egy klón telefonról van szó. Sajnos ezt nem tudjuk megállapítani ennyiből, így azért fenntartással kezelendő a pletyka.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával