Tippek-trükkök

Így tüntethető el a Wi-Fi-alapú keresés értesítése

Az utóbbi frissítésekkel több felhasználó számára is feldobja a Huawei készüléke a Wi-fi-alapú keresés figyelmeztetését több alkalommal is a telefon. De van rá megoldás.

Ha a felhasználó mobilinternetet használ és nem csatlakozik WiFi-re, akkor jelentkezhet nála a következő üzenet:

A Wi-Fi-alapú keresés bekapcsolásával az alkalmazások és szolgáltatások Wi-Fi-hálózatokat kereshetnek akkor is, amikor ki van kapcsolva a Wi-Fi.

Ez az üzenet főleg azért lehet zavaró, mert valamilyen okból több alkalommal is feldobhatja azt a telefon, amely egy idő után idegesítő probléma lehet.

 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A pontos megoldást valószínűleg egy kisebb update hozza majd el a felhasználók számára, addig is megoldás lehet a Wi-Fi+ opció bekapcsolása, vagy éppen kikapcsolása. Ezt a beállítások Vezeték nélküli és egyéb hálózatok opciója alatt lehet megtenni, itt a Wi-Fi-n belül a Wi-Fi+ opciót kell keresni.

A készülék üzemidejét ezen beállítás aktiválása csak minimálisan csökkenti, illetve a használat során sem okoz nagyobb problémát, amikor olyan hálózat érhető el, amelyre korábban csatlakozott már a felhasználó, akkor a mobilinternetről automatikusan átválthat erre.Huawei Wi-Fi-alapú keresés értesítés

Egyelőre nem 100%-osan garantált, hogy ez a megoldás mindenki számára teljeskörű megoldást nyújt, azonban úgy látjuk, hogy többeknek ez megoldotta a problémát.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával