Hírek

Ilyen a barcelonai AliExpress Plaza

Bár az AliExpressről ha meghalljuk, az olcsó kínai termékek juthatnak eszünkbe, ingyenes szállítással, van azonban más oldaluk is. Barcelonában megnéztem az AliExpress Plaza üzletet.

A város szélén lévő Finestrelles Shopping Centre ad otthont a hatalmas AliExpress Plazának, amely olyan, mint egy prémium bemutatóterem. Kicsit sem olyan, mint amilyennek elképzelne elsőre az ember egy alis üzletet.

Ilyen a barcelonai AliExpress Plaza

A Huawei-nek is hatalmas, dedikált helye van, több asztallal, nagy falakkal, tele termékkel. Itt nem kínai piacra szánt modellek vannak, mind a spanyol piac ajánlatai voltak. Kirakva az összes, elérhető telefon, illetve számos kiegészítő. Az árak nem igazán voltak eltérőek a Huawei többi helyi viszonteladójának ajánlataitól.

Egy-két akciós termék azonban kifejezetten jó ajánlat volt. Kiemelném például az első generációs Huawei Watch GT 42 mm-es, női kiadását, amely mindösszesen 100 euró volt, vagy a Band 4e okoskarkötőt, amely 20 euróba került.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ilyen a barcelonai AliExpress Plaza

A Huawei mellett volt ám helye a Samsungnak, Xiaominak, sőt az Apple-nek is. Nem csak telefonok voltak. Prémium audio eszközök (pl. Bose), háztartási gépek, robotporszívók, rizsfőzők, sőt még elektromos robogók is.

Ilyen a barcelonai AliExpress Plaza

A barcelonai AliExpress Plaza a legjobb dolgokat igyekszik felsorakoztatni, prémium bemutatóteremben. Hogy a jövőben Magyarországon nyílhat-e hasonló üzlet az jó kérdés, persze a létjogosultsága is, hiszen hasonló prémium üzletek most is vannak bőven hazánkban.

Bár Magyarországon nincs az AliExpressnek hazai képviselete, de érdemes tudni, hogy Kínában van hivatalos felülete a Huawei-nek a termékek értékesítésére, illetve a global Huawei előszeretettel kommunikálja az AliExpress alkalmazását is az AppGallery megjelenésekben. Persze ennek ellenére az AliExpressről megrendelt Huawei termékekre itthon nem érvényesíthetünk jótállást a gyártó hazai szervizeiben.

Fedezd fel az AppGallery-vel!

Ilyen a Huawei barcelonai flagship üzlete

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával