Hírek

Ilyen a Huawei P30 repülőjárat

A Huawei P30 széria bemutatója egy hatalmas globális rendezvény, ahova a világ minden pontjáról érkezik a több ezer vendég. Ezúttal akár dedikált P30 repülőgéppel.

Ilyen a Huawei P30 repülőjárat

Magyarországról a sajtó képviselőinek száma nagyjából 22 fő Párizsban, a Huawei P30 széria bemutatóján. Ennek apropóján humorizáltunk tegnap a Párizs Charles de Gaulle reptéren, amíg a csomagokat vártuk, hogy a következő bemutatóra akár dedikált repülőgépet is fogadhatna a Huawei nekünk.

Ha Magyarországon ez még nem is történt meg, más országból tényleg egy egész repülőnyi ember jön Párizsba a P30 és P30 Pro bemutatójára.

Ilyen a Huawei P30 repülőjárat

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Facebookon bukkant fel a fotó galéria, amiben látható egy Huawei feliratos repülőgép, amely nem csak kívülről van teljesen a P30 széria bemutatójára felmatricázva, hanem belül is több helyen megjelenik, szóval tényleg egy magánjáratról van szó, amely valószínűleg a sajtó képviselőit szállítja Franciaországba.

Ilyen a Huawei P30 repülőjárat

A Huawei P30 széria bemutatója 14:00-kor kezdődik, itt érdemes követni a részleteket, míg a bemutató élőben itt tekinthető meg.

Forrás
Robin Sun Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával