Hírek

Ilyen fotót lőhet a Huawei P50 Pro

A Huawei június eleji bemutatóján kaptunk egy apró teasert a Huawei P50 szériáról, de érdemben semmi többet nem tudtunk meg róla. Most előkerült egy zoom képességeket bemutató fotó.

Ilyen a Huawei P50 Pro

Egészen biztos, hogy több prototípus is kering a világban a Huawei P50 Pro modellből, az volna a meglepő, ha nem. Valószínűleg ennek eredménye az a twitter poszt, amely az állítólagos P50 Pro modellel készült. A poszt szöveg alapján a kamera képes lehet akár 200x-os digitális zoomra, ehhez pedig több fotó is tartozik a különböző zoom értékek mellett.

Ezek a fotók pedig még úgy sem tűnnek rossznak, hogy egyébként erősen rontott minőségben kerültek fel már a Twitterre is.

Ilyen a Huawei P50 Pro

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei P50 szériáról elmondta Richard Yu, hogy a jelenlegi helyzetben még keresik a megoldást, hogy miképpen tehetik elérhetővé a fogyasztók számára. És itt a “jelenlegi helyzet” nem is feltétlenül az amerikai szankciókat jelenti, hanem inkább a globális félvezető hiányt. Ez problémát okoz mostanra szinte minden téren, autógyár leállások történnek miatta, nem tudnak gyártók elég mosógépet szállítani, vagy éppen telefon premierek maradnak el, csúsznak, akár a Huawei, akár más gyártók esetben.

Forrás
Twitter

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával