Hírek

Ilyen lesz a világ 2025-re a Huawei szerint

A Huawei megosztott egy tanulmányt arról, hogyan képzeli el a jövőt, amelyben a TOP 10 trendben olyan dolgokat említ meg, mint az 5G, vagy éppen a robotika.

Huawei logó

A gyártó várakozásai szerint a globális AR és VR használók száma 2025-re eléri a 337 milliót. Ekkorra világszerte 58%-os 5G lefedettséggel számol a Huawei. A jelentés szerint ekkorra az 5G-nek, a 4K+-nak a VR-nak, az AR-nek és a mesterséges intelligencia technológiáknak akkora lefedettsége lesz, hogy nem csak egy új élményt nyújt majd az embereknek, hanem egy teljesen új látásmódot biztosít és javítja majd a produktivitást több iparágban is.

A Global Industry Vision szerint 2025-ben 6,2 milliárd internet felhasználó lesz világszerte. Ez rendkívül masszív adatmennyiséget jelent majd, ráadásul a vállalatok ezeket kielemezve a felhasználók érdeklődésébe jobban illeszkedő termékeket készíthetnek majd. Fontos szerepe lehet a “Zero Search” koncepciónak is a jövőben a Huawei szerint. Egy adatvezérelt, szenzorokkal teletömött készülékkel a jövőben valószínűleg nem kell majd hagyományos keresést alkalmazni, hiszen a rendszer magától értheti, hogy mit szeretne tudni a felhasználó.

A teljes tanulmány itt tölthető le!

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával