Hírek

Ilyen lett a Huawei P smart 2020

Bár hivatalosan nincs is bejelentve, mégis felbukkant a Huawei P smart 2020 a gyártó weboldalán.

Ilyen lett a Huawei P smart 2020

Németországban a Huawei új promóciót indított májusban, itt bukkant fel először a Huawei P30 Pro NEW EDITION és a Huawei P smart 2020 okostelefon neve hivatalos formában.

Amíg a P30 Pro NEW EDITION csak a promóciós szabályzatban tűnik fel, addig a P smart 2020 modell több különböző képen is látható. Az új modell kék, zöld és fekete színben jelenik meg,, 6,21”-os kijelzőt fog kapni dewdrop notch-csal, 4 GB RAM és 128 GB háttértár kerül bele. A hátlapi dupla kamera dizájnja hasonlít a Huawei P40 szériára, azaz egy nagyobb, méretesebb kameraszigetben helyezkednek el. A hátlap fényes vonalvezetése hasonló, mint az előd, a P smart 2019 esetében. A készülék hátlapjára kerül az ujjlenyomat olvasó.

Ilyen lett a Huawei P smart 2020

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei P smart sorozat 2018-ban startolt az első modellel, amelyet később követett a Huawei P smart 2019, majd a P smart Z, illetve a P smart Pro, valamint egyes piacokon a P smart+ is. Most pedig a legújabb modell a P smart 2020. Egyelőre pontos információ nincs róla, hiszen bár részt vesz egy promócióban a készülék, bejelentve nincs, illetve a Huawei termékoldalán sem található meg.

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával