Hírek

Ilyen volt a Disneyland a Mate 30 Próval

Amerikai fotótúrám első tartalmasabb útja a Disneylandbe vezetett, ami hazai mértékekkel szinte felfoghatatlan.

Hollywoodból kb. egy órányi autópályás kocsikázással lehetett megközelíteni a helyet, ahol már a két parkoló egyike is nagyobb, mint egy átlagos hazai bevásárlóközpont egésze. A parkolóból minivonatok vittek el a bejárathoz.

Ilyen volt a Disneyland a Mate 30 Próval

A szikrázó kaliforniai napsütés 30 fok felé emelte a hőmérsékletet, amelyben a jegyek átvétele szerencsére gyorsan megtörtént. Fontos, hogy nem mindegy milyen jegyet választ a látogató, ugyanis egymás mellett nem egy, hanem rögtön két külön vidámpark van, balkéz felől esett a Disneyland Park, jobbkéz felől pedig a Disney California Adventure Park.

Huawei Mate 30 Pro teszt

Először a Disney California Adventure Parkot látogattam meg, ahol elsősorban a különböző animációsfilmek és egyéb filmek vannak megjelenítve, mindegyiknek van egy saját kis része a parkon belül, különböző stílusú játékokkal. Van Toy Story, Szörny Rt., A kis hableány, Verdák, vagy pl. a filmes szekcióból a Galaxis örzői, de például már épült a Tony Stark szekció is, hogy még nagyobb legyen a Marvel rajongók öröme a jövőben.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ilyen volt a Disneyland a Mate 30 Próval

A különböző játékok, atrakciók fenomenálisak, már amelyekre sikerül felülni. Nem igazán van olyan, amelyre azonnal van hely, általában várni kell. Jobb esetben 5-10 percet, rosszabb esetben akár 40 percnél is többet. Mivel az amerikai családok a két parkra általában 3-4 napot szánnak, nekem viszont egy napom volt összes, gyakorlatilag kihagytam az összes olyan attrakció kipróbálását, amelyra sokat kellett várni. A Szörny Rt.-s kisvasút szuper volt a Huawei Mate 30 Pro videós képességeinek tesztelésére sötétben, ahogy azt lentebb láthatjátok.

Életemben először ültem hullámvasúton is. Egy menet hossza érzésre 5 perc lehetett, a valóságban viszont jó eséllyel inkább csak 1-1,5 perc volt.  Hihetetlen sebesség, hurok, zuhanás, volt itt minden, hogy utána 10 percig csak üljek és

A másik rész, amelyet Disneyland Park néven illetnek inkább a klasszikus mesehősök köré csoportosul, mint Donald kacsa, Goofy, vagy Mickey egér, Tarzan. Van azért itt is filmes szekció, például a Star Wars: Galaxy’s Edge, vagy a Tomorrowland. Az egész parkot meglehet nézni egy körbe haladó vonattal, ez kb. fél óra alatt tesz meg egy teljes utat.

Ilyen volt a Disneyland a Mate 30 Próval

Fel lehet mászni Tarzanhoz a fára, van kalózhajó, de a leglátványosabb nyilván a Star Wars szekció, a Galaxy’s Edge nagyon élethűen van felépítve, úgy lehet keresztülmenni rajta, mintha valóban a filmbéli utcákon sétálgatnánk – eltekintve attól, hogy különböző fura lények nem, csak látogatók vannak bőven.

Az összes, Disneylandben készült képet, eredeti felbontásban ide kattintva találhatjátok meg! Figyelem, a képek szándékosan nem professzionális beállítottsággal készültek, hanem pont úgy, ahogyan egy átlagos felhasználó használja a készülékét egy ilyen túra soran.

Ilyen volt a Disneyland a Mate 30 Próval

Amit sikerült megállapítani, hogy egy nap valóban kevés volna egyetlen parkra is, nem hogy kettőre. Sajnos sűrű volt az amerikai naptáram, így ezt az egy napot szántam rá a Disneylandre, de ennek ellenére is óriási élmény volt.

A Disneyland Parkot, és a Disney California Adventure Parkot a Disneyland Resort által felajánlott sajtójeggyel látogathattam meg, köszönöm ezúton is a közbenjárást és a lehetőséget.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával