Frissítés

Itt a Huawei Mate 10 Pro első frissítése (113)

A Huawei Mate 10 Pro máris megkapta az első szoftverfrissítését.

Huawei Mate 10 Pro szoftverfrissítés

A hétfői bemutatón a Huawei számos Mate 10 Prót kiosztott tesztre, egy például a HuaweiBlognál landult. Bár a Huawei hosszú üzemidőt ígért, amit el is várhatunk a Mate-szériától, azt tapasztaltuk, hogy a telefon meglepően gyorsan merül. Amikor megnéztük az akkumulátor használatot, észleltük, hogy ennek az oka a Google Play Services alkalmazás hibája, amely folyamatosan pörgeti a telefont.

Huawei Mate 10 Pro szoftverfrissítés
Frissítés előtt a Play Szolgáltatások lezabálta a nagy akkumulátort is – a Huawei gyorsan javította

A Huawei a hibát azonnal lereagálta és már kedden jelezte, hogy elindította OTA-n a szoftverfrissítést, amely megoldja ezt a problémát. Hozzánk csütörtökön este, azaz kb. a telefon bemutatását követő 3. napon érkezett meg a frissítés, ami azért szép eredmény.

Az új frissítés a BLA-L29 8.0.0.113(C432)-es szoftver, amely 219 MB méretű volt. A módosítások listája is rövid, annyit ígér vele a Huawei, hogy az javítja a készülék teljesítményét és stabilitástát.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az első pár óra használat eredményeként úgy tűnik, hogy sikeres a frissítés, a Play Services nem kannibalizálja a teljesítményt és az akkumulátort, ezáltal végre elindulhat a Mate 10 Pro üzemidejének valós és éles tesztelése.

Az Oreo új Build számot hozott a Huawei modelleknek

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával