Hírek

Itt a Huawei MateStation X AIO PC

Kína után az európai piacon is megjelenhet a Huawei első AIO PC-je, a MateStation X. A számítógép 28,2”-os 4K+ kijelzőt kapott, rendkívül vékony képernyőkávával.

A 28,2”-os IPS kijelző 178 fokos betekintési szöget biztosít, 3:2 képarányú és 3840×2560 képpont felbontású. Bár csak 60 Hz-es képfrissítést kapott, azonban 98%-os P3 színtér lefedettségre képes, 500 nit fényerő mellett, ráadásul 10 pontos érintésérzékeny felülettel rendelkezik.

Itt a Huawei MateStation X AIO PC

A MateStation X-ben egy AMD Ryzen 5 5600H, vagy Ryzen 7 5800H processzor található meg integrált AMD Radeon graphics kártyával. RAM-ból 16 GB-os DDR4 3200 MHz-es egységgel van ellátva, míg háttértárból 512 GB-os NVMe PCIe SSD kerül bele.

A készülékház összesen 4 mikrofont tartalmaz és három hangszórót (két sztereó hangszóró és egy mélynyomó). A rejtett kamera azonban mindösszesen 1 megapixeles. Rendelkezik két USB-C csatlakozóval (USB 3.2 Gen1 támogatással, DP1.2 ki- és bemenettel), két USB Type-A csatlakozóval egyaránt. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Itt a Huawei MateStation X AIO PC

A doboz tartalma egy vezeték nélküli billentyűzet is (beépített ujjlenyomat olvasóval), illetve egy Bluetooth egér.

A számítógép előre telepítve Windows 10 Home operációs rendszerrel érkezik, viszont ez ingyenesen frissíthető Windows 11-re.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával