Frissítés

Itt a HUAWEI P20 Pro EMUI 12 frissítése

Azt követően, hogy több országban megjelent, a magyarországi készüléken is felbukkant az EMUI 12 a több mint 4 éves csúcsmodellre.

Itt a HUAWEI P20 Pro EMUI 12 frissítése

A CLT-L29 12.0.0.225(C432E5R1P1) build számú frissítés 4,40 GB és már hazai P20 Pro modellen is felbukkant. Az EMUI 11-et kihagyva, közvetlenül EMUI 10-ről frissíti fel a legújabb felhasználói felületre a HUAWEI a készüléket. Ezzel a 2018. márciusában bemutatott P20 Pro megkapta a legfrissebb EMUI kiadást és teljesen új, felfrissített felületet kínál a felhasználóknak új funkciókkal.

Legyél te is játékvezető!

A telefon továbbra is Android 10 verzión fut, illetve megmarad a Google Play Áruház, valamint a GMS keretrendszer, így hátrány nem érinti a felhasználókat a frissítéssel.

Amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! Ennek a frissítésnek a jelzését köszönjük Iminek a HWB KÖZÖSSÉG csoportból

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával