Frissítés

Itt a Huawei P40 Pro EMUI 11 frissítése

A Huawei elindította hazánkban az EMUI 11 frissítést, a P40 Pro okostelefon már kapja is a legújabb szoftververziót.

EMUI 11

Az ELS-NX9 11.0.0.151(C432E3R5P3) build számot viselő szoftver 2,43 GB méretű és elhozza a legújabb EMUI 11-et.

Huawei P40 Pro EMUI 11 frissítés

Újdonságok az EMUI 11-ben

Az új Always-on-Display (AOD) a korábbihoz képest jelentősen nagyobb személyre szabhatóságot biztosít a felhasználóknak. Amellett, hogy elérhető a Piet Mondrian festő képei ihlette új AOD elem (vörös, sárga és kék színekben), lehetőség van akár arra is, hogy egy fotóból készítsünk AOD témát.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

EMUI 11

Az új Long-take Animations segítségével nincsenek hirtelen átmenetek a megnyíló elemek között, folytonosabb, dinamikusabb vizuális élményt tapasztalhatnak meg a felhasználók.

A Smart Multi-Window segítségével több app is megjelenhet lebegő ablakban, amelyek szabadon méretezhetők. Az ablakok lekicsinyíthetők egy buborékba, így félrerakhatók, mégis szükség esetén szinte azonnal elérhetők.

A MateBook notebook szériát használók számára az EMUI 11 Multi-Screen Collaboration funkciója egy helyett már kettő ablakot is támogat, később pedig három aktív ablak is elérhető lesz.

EMUI 11

Az EMUI 11 fejlesztésénél a GDPR megfelelés is fontos volt a Huawei-nek, ezért a CC EAL5+-on elért legmagasabb szintű adatvédelmi értékelést kapta, a TEE OS mikrokernellel kiegészítve gondoskodik az adatvédelemről.

A képek küldése során (egyelőre csak Huawei Share-en keresztül) lehetőség van azok személyes adatoktól való megszabadításától, így a képen tárolt geolokáció, készítési idő, vagy éppen a használt eszköz adatai törölhetők továbbítás előtt. A jegyzetek is kaptak titkosítási lehetőséget, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá.

A Huawei EMUI 11 frissítése 2020. december 18-án indult el a Huawei P40 Pro okostelefonokra, azonban nem érhető el egyszerre az összes modellre. A Huawei egy zárt rendszerből küldi ki véletlenszerűen a készülékekre a frissítést, így ha a te készülékeden is elérhető lesz, akkor azt jelezni fogja a frissítések menüponton belül.

További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával