FunkciókHírek

Itt az EMUI Intelligens töltési módja

Itt az EMUI Intelligens töltési módjaA Huawei bejelentette a Smart Charging Mode, azaz Intelligens töltés beállítást okostelefonjai számára.

Itt az EMUI Intelligens töltési módja

Az AI-t felhasználva az Intelligens töltési beállítás segít megőrizni az akkumulátor hibátlan állapotát a felhasználási szokásokhoz való alkalmazkodással.  A támogatott modellek esetén az Intelligens töltéssel lehetőség van arra, hogy bár a telefon töltőn van, azonban a készülék felfüggeszti a töltést és nem engedi 100%-ra tölteni az akkumulátort, segítve a hosszabb élettartamot.

Elsőnek a Huawei Mate 30 Pro telefonon vált elérhetővé a funkció, amelyet a Beállítások – Akkumulátor – További akkumulátor beállítások – Intelligens töltés menüpont alatt lehet bekapcsolni. A funkció aktiválásával a telefon késleltetheti, vagy megszakíthatja a töltést és akadályozhatja az akkumulátor 100%-ig való töltését addig, amíg az nem válik szükségessé.

Itt az EMUI Intelligens töltési módja

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Mate 30 Pro okostelefont követően várhatóan több más modell is megkapja majd ezt a funkciót szoftverfrissítéssel, azonban erről egyelőre nincs pontos információ.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával