Hírek

Itt az új Huawei Y6s

A P smart Pro mellett egy másik újdonságot is piacra dobott a gyártó Magyarországon, megjelent a Huawei Y6s.

Itt az új Huawei Y6s

A Huawei Y6s az Y6 2019 frissített verziójának fogható fel, némileg megújult külsővel, ujjlenyomat olvasóval és néhány extrával. Az alsó-középkategóriás készülék 6,09”-os IPS kijelzővel rendelkezik, a felbontása viszont csak 720×1560 képpont, mint az elődeinél is.

A készülék a MediaTek MT6765 SoC-vel rendelkezik, ez négy 2,3 Ghz-es és négy 1,8 Ghz-es Cortex-A53-as processzormaggal rendelkezik. Ezt 3 GB RAM és 32 GB beépített háttértár egészíti ki, ami egyébként microSD-vel bővíthető. Az Y6s 3020 mAh kapacitású beépített akkumulátorral rendelkezik, ami csak 5 wattos töltővel táplálható, illetve csak microUSB-n át, továbbra sincs USB-C.

Itt az új Huawei Y6s

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei P smart Z okostelefon hátlapjára emlékeztető kéttónusú hátlapon megjelent végre az ujjlenyomat olvasó, így már az alsókategóriás modelleknél is elérhető ez a funkció.

A Huawei Y6s okostelefon hazánkban Android 9-cel és EMUI 9.1-gyel jelenik meg, ráadásul egyaránt rendelkezik GMS (Google Mobile Services) és HMS (Huawei Mobile Services) támogatással. A készülék ára a hivatalos viszonteladóknál 50-60 ezer forint között található.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával