Hírek

Jön az új Huawei Mate széria

A HDC 2020-ról származik a videó, amit a Huawei Mobile UK osztott meg Twitteren, jön a következő generációs huawei Mate szériás modell.

HDC 2020

Hivatalos említés még nem történt, így jelenleg csak egy erős feltételezés az, hogy a számozást követve, a Huawei Mate 40 széria lesz a név, a videóban is a “next-generation Mate” néven illetik.

Richard Yu pontos dátumot nem mondott, azonban azt igen, hogy jön, hamarosan, megéri rá várni. Korábban a vezető említette már az októberi megjelenést, szóval jó eséllyel ezzel lehet számolni.

Az elmúlt napokban különböző hírek jelentek meg, pletyka szinten arról, hogy nem jön 2020-ban a Mate 40 széria, csak jövőre, vagy esetleg Kínában lesz, máshol nem. A Huawei erről nem közölt semmilyen információt, valószínűleg nem is fogunk róla sokat megtudni addig, amíg nem kerül bejelentésre az eszköz.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ha a Huawei Mate 30 széria bevezetését nézzük, a bejelentés 2019. szeptember végén volt, akkor elsőnek Kínában jelentek meg az új modellek. Ezt követően, fokozatosan vált elérhető több európai országban a 4G-s Mate 30 Pro, míg a Mate 30, illetve az 5G-s verziók nem is érkeztek. Hazánkba 2020. január végén érkezett el a Mate 30 Pro.

Nem feltétlenül volna elképzelhetetlen, hogy hasonló stratégiát követne a Huawei a következő generációs Mate szériával, azaz a kínai, hazai piac volna a fő fókuszban, a globális megjelenés pedig csak másodlagos volna, bár egyelőre erről nincs pontos információ.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával