Hírek

Kamera fókusz hiba egyes P30 Pro készülékeken

A HUAWEI a P30 Pro modellre is kiadta a 2022. novemberi biztonsági frissítését (Magyarországon is elérhető), viszont úgy tűnik ebben sem került javításra egy korábbi, a kamerát érintő hiba.

Nem mindenkinél jelentkezik a probléma, de többeknél is felmerült, hogy a kamera fókuszával vannak gondok, amelyek megmaradtak a novemberi frissítést követően is. 

Továbbra sem tudni, hogy milyen arányban érinti a P30 Pro tulajdonosokat a gond, amely májusban bukkant fel. A HWB KÖZÖSSÉG csoportban elenyésző a kamera problémára utaló poszt, vagy komment (talán még a 10-et sem érte el az év második felében), azonban globális szinten számos esetet találni, ahol a hibára panaszkodnak a felhasználók.

A probléma a kamerában az automata fókuszt érinti, amikor is nem tud folyamatosan fókuszálni a témára, vagy egyáltalán nem tud fókuszálni rá.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a HUAWEI dolgozik-e már a probléma megoldásán. Jelenleg még EMUI 12 fut a HUAWEI P30 Pro modellen. A hiba javítására és az EMUI 13-ra egyelőre csak várhatnak a felhasználók.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával