Hírek

Kétféle Huawei MediaPad M6 tablet jelenik meg

Több mint egy év után frissült a Huawei tablet sorozata, kívülről minimális a változás, belül viszont sokat fejlődött a Huawei MediaPad M6 tablet duó.

A MediaPad M5 szériához hasonlóan az új M6-os sorozat is kétféle méretben, 10,8″-os és 8,4″-os képátlóval kerül piacra, mind a két kiadás 2560×1600 képpontos felbontással, valamint egy új kijelző technológiával, amely még jobban csökkenti a szem fáradásához vezető káros sugárzásokat.

Huawei MediaPad M6 10.8

A két tablet elsősorban a képernyő méretében tér el, valamint ebből adódóan az akkumulátor kapacitásában, a kisebb M6-os 6100, a nagyobb pedig 7500 mAh méretű teleppel lett szerelve, mindkettő 18 wattos gyorstöltéssel tölthető újra. A fém burkolat alatt a dupla NPU-val ellátott Kirin 980-as SoC található meg, mellé pedig 4 GB RAM került. Héttártárból mindkét kiadás esetén 64 és 128 GB-os opció is megtalálható a kínálatban.

A MediaPad M6 sorozat mindkét tagja megkapta a Harman Kardon hangszórókat és a Dolby minősítést, támogatják az M-Pen Stylus Lite kiegészítőt, ami 2048 nyomáspontos érkezékeléssel bír. A hátlapon 13, az előlapon 8 megapixeles kamera érhető el. Mindkét modell elérhető csak wifit, valamit wifit és 4G LTE-t is támogati kiadásban. A fém hátlapokon található POGO csatlakozók segítségével a tabletekhez billentyűzetes tok is csatlakoztatható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei MediaPad M6 8.4

A Huawei MediaPad két verziója elsőnek Kínában jelenik meg. A 10,8″-os kiadás június 21-től előrendelhető és július 10-én jelenik meg a távol-keleti országban. A 8,4″-os kiadás előrendelése július 10-én kezdődik és július 20-tól megvásárolható. Egyelőre nincs információ az Android 9.0 Pie és EMUI 9.1 szoftververziót futtató tabletek nemzetközi megjelenéséről.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával