Hírek

Kínában megőrülnek a Mate 30 szériáért

Szeptember 26-án startolt a Huawei Mate 30 széria Kínában, ami vállalati szinten rekordokat döntött.

Hosszú sorok várták a Mate 30 szériát Kínában

A kínai felhasználók nagyon szeretik a Huawei-t, negyedévről negyedévre dönt rekordokat a gyártó eladása az anyaországban és az amerikai szankciók óta még nagyobb a lojalitás a Huawei felé. Ez látszik a Mate 30 széria megjelenésében is, amely iránt hatalmas kereslet mutatkozott.

A Huawei Mate 30 és Mate 30 Pro okostelefonból a vállalat hivatalos kínai webshopjában, a Vmall.com-on az értékesítés első percében 500 millió kínai jüan értékben vásárolták meg a széria tagjait. Ez kb. 21,5 milliárd forint értékű forgalmat jelent 1 perc alatt és nagyjából 60 000  és 100 000 darab készüléket számlálhat. Akkora volt a kereslet, hogy az online shopból hamar el is fogyott a készülék és a helyi üzletekbe irányítja az érdeklődőket a Huawei.

Kínában megőrülnek a Mate 30 szériáért

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A vállalat által megosztott további információk szerint a Huawei Mate 30 szériából hatszor többet rendeltek elő Kínában, mint a P30 szériában, amikor az előrendelések elindultak, az első órában 1 millió telefon vásárlására adtak le igényt a felhasználók. A huawei kb. 20 millió darab Huawei Mate 30 szériás okostelefon készülékével számol a jövőre.

Hosszú sorok várták a Mate 30 szériát Kínában

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával