FunkciókHírekTippek-trükkök

Kipróbálható a Huawei Assistant megjelenés előtt

A Huawei Assistant fejlesztése hosszú utat követően nyílt béta tesztben folytatódik a 2020 januári megjelenése előtt.

Huawei Mate 30 Pro teszt

A Huawei Mobile Services nyílt béta tesztelést hirdetett, amaly során a Huawei Assistant funkciót van lehetőség kipróbálni. Ez egy olyan “személyes asszisztens” amely a főképernyőt balra lapozva (-1. oldal) érhető el és a Google Discover felület helyére kerül majd.

Mire képes a Huawei Assistant?

Globális keresések
A HiSearch-höz hasonlóan a keresősáv képes keresni a telefonon található információk között (telepített appok, névjegyek, emailek, naptárbejegyzések, jegyzetek, stb.), valamint online is.

Instant elérés
A kedvenc, vagy éppen legutóbb használt funkciók elérhetők felül ikonként a gyorsabb elérhetőségért. Ezek tartalmát, sorrendjét a felhasználó szabadon tudja változtatni.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

SmartCare
A SmartCare felületen olyan kártyák jelenhetnek meg, amelyek a mindennapokat segítik a Huawei-től és a támogatott alkalmazásoktól. A megjelenéskor a belső funkciók, mint a Naptár, az időjárás, az elmulasztott hívások, a telefonhasználati szokások és az adatforgalmi jelző kártya lesz elérhető. További kártyák a Huawei-től és partnereitől a jövőben kerül bele.

Hírfolyam
A Google Discoverhez hasonlóan a Huawei Assistant is kínál a felhasználó érdeklődési köréhez illő híreket. A tartalom a felhasználó nyelvi és regionális beállításainak megfelelően jelenik majd meg, így a magyar felhasználók magyar hírekkel találkoznak itt.

Huawei Assistant: EMUI-ba épített személyi asszisztens

Hogyan próbálhatom ki megjelenés előtt?

  • Olvasd el a szabályzatot itt
  • Töltsd le a Huawei Assistant APK-t (Link itt) és telepítsd azt Huawei, vagy Honor okostelefonodra. A Huawei Assistant EMUI 9.1, vagy újabb rendszert futtató okostelefonokat támogat.
  • Adj visszajelzést a Huawei Assistantról a Huawei Mobile Services Fans Club (EU) Facebook csoportban, hogy az alapján javítani tudják megjelenés előtt a szoftvert a visszajelzések szerint.

A Huawei Assistant kampányban a Huawei nyereményjátékot is futtat, azonban ez nem érhető el a magyar felhasználók számára. A nyereményjátékban résztvevő országok: Németország, Franciaország, Lengyelország, Spanyolország, Olaszország, az Egyesült Királyság.

Telepítés
Az installáláshoz engedélyezned kell a külső forrásból való telepítést a telefonhoz. A Huawei Assistant a Google Discover felületének helyét veszi át a telepítést követően. Ha szeretnél visszatérni a Google Discover felületéhez, törölnöd kell a Huawei Assistant alkalmazást a telefonról, majd újraindítani a készüléket.

Huawei Mobile Services (HMS): Minden amit tudnod kell róla

A Huawei Assistant adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható el.
A Huawei Assistant felhasználói megállapodás itt érhető el

Forrás
Huawei Mobile Services

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával