Hírek

Kiterjeszti a háztól-házig garanciát a Huawei a koronavírus járvány miatt

A Huawei bejelentette, hogy a koronavírus járvány miatt hamarosan az összes készülékére elérhető lesz az ingyenes háztól-házig garanciális szolgáltatás.

Kiterjeszti a háztól-házig garanciát a Huawei a koronavírus járvány miatt

Eddig csak a vállalat prémium telefonjaira és notebookjaira volt elérhető a szolgáltatás, azonban a második negyedévben a vészhelyzetre való tekintettel közel az összes Huawei készülékre (okostelefonokra, notebookokra, tabletekre, órákra, routerekre és modemekre) kiterjeszti a szolgáltatást.

A garanciális javításához futárt küld a készülékért a gyártó, azt a szervizközpontban ajvítja, majd ezt követően elsőnek megtisztítják és fertőtlenítik a telefont és visszaszállítják az eszközt a tulajdonoshoz, mindezt pedig teljesen díjmentesen kínálja majd a vállalat.

Arról a Huawei nem adott hivatalos információt, hogy a bejelentett 2020. második negyedévi promóció pontosan mikor indul, illetve meddig tart.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A háztól-házig szolgáltatás megrendeléséhez az ügyfélszolgálatot kell hívni, a +3680-482-934-es telefonszámán hétfőtől péntekig 9:00 és 19:00 óra között.

Meghosszabbított garanciát ad a Huawei a koronavírus járvány miatt

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával