Akció

Korlátlan mobilnet és ajándék kávé a szerelmes telekomosoknak

A Telekom a szerelmesek napja alkalmából korlátlan mobilnetet és féláras kávét kínál az ügyfeleknek.

Korlátlan mobilnet és ajándék kávé a szerelmes telekomosoknak

Február 14-től 16-ig a Telekom okostelefonos alkalmazásában minden havidíjas mobil és Domino kártyás előfizetőnek lehetősége van akár mind a három napra ingyen aktiválni korlátlan mobilinternetet. A havidíjas mobil előfizetők az Extra Net Korlátlan 24 promóciót, a Domino kártyás előfizetők a Domino Korlátlan Net 1 napra akciót tudják aktiválni. A beváltott kedvezmény 24 órára vonatkozik, azonban lehetőség van azt újraaktiválni minden nap február 16-ig, szóval péntektől vasárnapig érhető el. Az aktiválást követően célszerű újraindítani a telefont, vagy be- és kikapcsolni a repülő üzemmódot, hogy azonnal elérhető legyen a díjmentes mobilinternet.

Telekom alkalmazás

A párok számára a Telekom alkalmazásban aktiválható egy kupon, amivel február 14-től 16-ig a Café Frei kávézókban lehetőség van két ital vásárlása esetén a másodikat ingyen megkapni. Ez az ajánlat minden előfizetőnek egy alkalommal érhető el és csak az ital kategóriában elérhető alapok kérhetők, extra kiegészítő termékre nem érvényes.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Mindemellett a TVGO szolgáltatásban és az IPTV/Videotéka szolgáltatásban féláron érhető el Valentin-napi filmgyűjtemény február 12-től 24-ig.

2019-es fotókkal lehet izlandi túrát nyerni

Forrás
Telekom

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával