Hírek

Letaszították a Huawei-t a DxOMark lista tetejéről

Március végén a Huawei P40 Pro rekordok sorát megdöntve lépett fel a DxOMark első helyére, a nyár végén azonban a Xiaomi újdonsága beelőzte.

Huawei P40 és P40 Pro teszt
Huawei P40 Pro

A Huawei P40 Pro 128 pontjára rálicitálva 2 pontot előzte meg a Xiaomi Mi 10 Ultra a ranglistán a korábbi első helyezettet. Ehhez a Xiaomi egy két 48, egy 12 és egy 20 megapixeles szenzort alkalmazó kamerarendszert és a Qualcomm Snapdragon 865 chipet használta. Mivel a Xiaomi Mi 10 Ultra csak Kínában kerül piacra, így a világ többi részén továbbra is a Huawei P40 Pro tekinthető a legjobbnak a kereskedelmi forgalomban lévő modellek között, bár azt hozzá kell tenni, hogy a DxOMark nem tesztelte még a Huawei P40 Pro+ modellt, annak Leica Penta Camera rendszerével, 3x-os és 5x-os natív optikai zoomjával, így elképzelhető, hogy tudna még meglepetést okozni ezzel a Huawei a ranglistán.

Új DxOMark rekordokat döntött a Huawei P40 Pro

A DxOMark toplistáján a 10 legjobb kamerás telefon között négy a Huawei-hez köthető modell szerepel (Huawei P40 Pro, Honor 30 Pro+, Huawei Mate 30 Pro 5G, Huawei Mate 30 Pro), ami bizonyítja, hogy a Huawei milyen komolyan fókuszál a kamera képességekre. A szelfi kamerák versenyében a legjobb eredménnyel jelenleg a Huawei P40 Pro rendelkezik (a második a Huawei Nova 6 5G).

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával