Hírek

Liszabonban tartja a HUAWEI a HDC fejlesztői konferenciáját

 

Idén Lisszabonban kerül sor Web Summit 2022 rendezvényre, amely összehozza azokat az iparági szakértőket és szervezeteket, akik tevékenységükkel irányt adnak a nemzetközi technológiai ágazat fejlődésének. A találkozón rendezi meg a Huawei globális fejlesztői konferenciáját, a HDC.Europe-ot, ami idén első alkalommal egy üzleti mesterkurzussal egészül ki. A kurzuson a résztvevők a szakértői beszélgetéseket, esettanulmányokat hallgathatnak meg és megismerhetik a Huawei, valamint több mint száz globális partnerének legjobb gyakorlatait.

HDC.Europe 2022

Mik lesznek 2023-ban a mobilpiac trendjei?

A mesterkurzus egy háromórás műhelymunkával kezdődik, amelyen fejlesztői és növekedési lehetőségekre vonatkozó szekciók követik egymást. A foglalkozásokon szó lesz többek között a digitális élet különböző forgatókönyveinek üzleti felhasználásáról, a Huawei Ads hirdetési lehetőségeiről, az alkalmazások közötti interakciók forgalomnövelő célú kiaknázásáról, és arról is, várhatóan milyen új mobiltrendek formálják majd a piacot 2023-ban. A mesterkurzust követően egy zártkörű megbeszélés keretében van lehetőség megvitatni a Huawei vezetőivel az eszközök, ökoszisztémák, termékek együttműködési lehetőségeit. Olyan sikeres, világméretű alkalmazások gazdái inspirálják a fejlesztőket a színpadon, és mutatják meg a Huawei Ads-ben és az AppGalleryben rejlő üzleti lehetőségeket, mint a Curve, a Fitify, a magyar gyökerű VIMAGE, vagy a RUNTASTIC.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

 

A HDC.Europe konferencia idei témájával kapcsolatban Jaime Gonzalo, a Huawei Mobile Services Europe alelnöke elmondta: „A körülöttünk lévő világ egyre inkább tele van kihívásokkal és bizonytalansággal. A Huawei Developer rendezvényünkön megosztjuk tapasztalatainkat a kihívások leküzdésével kapcsolatban, és bepillantást engedünk úttörő üzleti megoldásokba. Ezenkívül bemutatjuk a legjobb gyakorlatokat és a kiemelt partnerekkel folytatott munka eredményeit.”

 

Díjazzák a partnerek legjobb alkalmazásait és kampányait

A Huawei a Web Summit során először ad otthont az “AppGallery Editors’ Choice Awards 2022” elnevezésű gálának is. A rendezvényen az eddigiekhez hasonlóan díjazzák az év legjobb alkalmazásait és játékait, valamint idén új üzleti kategóriákban is értékelik a partnereket és ügynökségeket a kulcsfontosságú HMS-szolgáltatásokat, például a HUAWEI Ads-et kihasználó sikeres kampányaikért.

 

A Huawei “AppGallery Editors’ Choice Awards 2022” rendezvényt immár harmadik alkalommal rendezik meg. Nemcsak azokat a játékokat és alkalmazásokat ismerik el, amelyek az elmúlt évben a legpozitívabb hatással voltak a felhasználók életére, hanem a HUAWEI Ads-ben a legjobb eredményeket elért kampányokat is. A díjakat a Huawei országos szakértői csapatai szavazzák meg Európa-szerte.

 

Az elismerés megerősítés az alkalmazásfejlesztőnek, és inspirálja őket a további fejlesztésekre, ezáltal hozzájárul a Huawei saját alkalmazás-áruháza, az AppGallery növekedéséhez. Az appbolt mára globálisan több mint 580 millió havi aktív felhasználót szolgál ki, és az elmúlt évben 147 százalékkal nőtt a HMS-be integrált alkalmazások száma.

 

„Az AppGallery Editors’ Choice Awards gálán üzleti együttműködés néven új kategóriát indítunk, amely bemutatja, hogy milyen komoly eredményeket érhetnek el a partnerek, ha együttműködnek velünk” – mondta Jaime Gonzalo, a Huawei Mobile Services Europe alelnöke. „Kiemelt partnereink üzleti előnyre tudják váltani a Huawei szolgáltatások adottságait, amelyek akár több alkalmazáson keresztül hozzájárulnak az aktivitások növeléséhez, a bevételszerzéshez és az ügyfélmegtartáshoz. Ez segít abban, hogy ügyfeleink sikeresen növeljék a bevételeiket, előmozdítsák a vásárlók hűségét, hozzájárulnak ahhoz, hogy a felhasználók magasabb számban telepítsék az alkalmazásokat. Ezt díjazza a legújabb kategória.”

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával