Hírek

Maga a Huawei mutatta meg idő előtt a P40 széria hátlapját

Bár a Huawei P40 széria bemutatója csak március 26-án lesz, úgy tűnik a gyártó egyik hivatalos felületén máris megmutatta hogyan néz ki a telefon.

Huawei P40 Series beharangozó

A Huawei Community hivatalos Facebook oldalán megjelent egy poszt, amelyben a P40 széria színeit kell megtippelni egy nyereményjátékban, azonban úgy tűnik, hogy akkora segítséget nyújt hozzá a Huawei, hogy rögtön a poszt képén egy rakás telefon látható, valószínűleg a P40 és a P40 Pro.

Érdekesség, hogy a képen legalább kétféle telefon kiadás látható, bár a képek alapján a méretek azonosak (élőben lehetnek különbségek). Ami látható, hogy a hatalmas kameraszigeten belül a bal oldalt minden modell 3 kamerát tartalmaz, viszont a jobb oldalon egyes telefonokon felül van egy vaku és látszólag nincs több kamera, míg egyes darabokon a jobb oldalon felül két kamera van, a vaku pedig a sziget aljára került. Ez azt sejteti, hogy a Huawei P40 három kamerával érkezhet, míg a P40 Pro öt hátlapi kamerát kaphat.

Maga a Huawei mutatta meg idő előtt a P40 széria hátlapját

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A hátlapi dizájn  nagyban hasonlít a Galaxy S20 családra, hiszen ahhoz hasonló elrendezésű, méretes kamerasziget látható a hátlapon. A kép alapján láthatunk szürke, arany, fekete, ezüst, kék, fehér és rózsaszín kiadást is a P40 szériából.

Hogy pontosan mit fog tudni a Huawei P40 széria, arról március 26-án, online közvetítésben rázza le a leplet a gyártó..

Elmarad a Huawei P40 párizsi sajtóeseménye

Forrás
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával