Hírek

Magyarországon a 2022-es HUAWEI Matebook X Pro notebook

Megjelent Magyarországon a HUAWEI prémium notebookjának, a Matebook X Prónak a 2022-es kiadása.

A július végi bejelentést követően augusztus közepére Magyarországra érkezett az új csúcsmodell, amely több ponton is jelentős előrelépést hoz az elődhöz képest. Rögtön a külső változik, hiszen alumínium helyett magnézium ötvözet lett a készülékház, amely nem csak könnyebb, ellenállóbb lett, hanem egy új, finomabb tapintású borítást is kapott.

Magnéziumba öltözött a HUAWEI Matebook X Pro 2022

A 14,2”-os kijelző 3120×2080 pixel felbontású, 90 Hz-es képfrissítési rátával és 10 pontos érintőpanellel. A HUAWEI Real Colour FullView Display néven illeti az új panelt, köszönhetően annak, hogy ipari szintű 3D LUT színkalibrációt kapott.  A megjelenítő megkapta a világ első TÜV Rheinland Eye Comfort 3.0 hitelesítését.

Magnéziumba öltözött a HUAWEI Matebook X Pro 2022

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A HUAWEI az új Intel Core i7-1260P processzorral hozza a Matebook X Pro új kiadását Magyarországra. Ez a chip négy teljesítményorientált és 8 energiatakarékos magot tartalmaz, összesen 16 szálon képes feldolgozni az adatokat, maximum 4,7 GHz-es órajelen. Mellé immáron LPDDR5-ös alapokra épülő 16 GB-os RAM került integrálásra, valamint 1 TB-os NVMe PCIe SSD-t kapott.

Magnéziumba öltözött a HUAWEI Matebook X Pro 2022

A Windows 11-et futtató notebook az új, 90 wattos töltőadaptert kapta meg, két Thunderbolt 4 porttal rendelkezik, valamint hat hangszórót és négy mikrofont tartalmaz beépítve.

A Matebook X Pro az eddigi legdrágább HUAWEI notebook Magyarországon, bár az első vásárlók ezúttal is ráadás ajándékot kapnak hozzá.

HUAWEI Matebook X Pro 2022 megjelenés és ár Magyarországon

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával