Kiegészítők

Magyarországon a Huawei AX3-as WiFi 6 routerek

Februárban debütált a Huawei WiFi 6-os router szériája, amely többek között a vállalat saját fejlesztésű, WiFi 6+ megoldását is támogatja.

Megjelent a Huawei AX3, az első Wi-Fi 6+ router

Most hazánkba is megérkeztek az új routerek, Huawei AX3 (Dual-Core) és AX3 (Quad-Core) néven lehet keresni a boltokban, ráadásul az első vásárlók ajándékot is kapnak mellé.

A névből már lehet következtetni a képességekre is, hiszen az egyik kétmagos, a másik négymagos processzort kapott, az új Kirin GigaHome 650 sorozatból. A támogatott, WiFi 6+-os eszközökkel, mint amilyen a P40 Pro is, akár 160 MHz-es frekvencia sávszélesség érhető el, ami duplája a WiFi 6 standardjának. A routerek akár 3000 Mbps-os hálózati sebességet is biztosítanak, persze nem egyetlen eszköz felé.

Megjelent a Huawei AX3, az első Wi-Fi 6+ router

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei AX3 Quad-Core képes egyszerre akrá 256 WiFi eszközt is kezelni, ráadásul a telefonok csatlakoztatása könnyű, mindösszesen hozzá kell érinteni a routeren található NFC-hez és jelszó nélkül mehet a csatlakozás.

A Huawei AX3 (Dual-Core) ára 29 990 forint, míg a Huawei AX3 (Quad-Core) 44 990 forint. Akik augusztus 14-ig a MediaMarkt, vagy Extreme Digital kínálatából vásárolják meg, azok egy Huawei Band 4 okoskarkötőt is kapnak a hálózati eszköz mellé. A további kiskereskedelmi partnerek augusztus 15-től forgalmazzák a routereket.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával