Hírek

Magyarországon a HUAWEI WATCH GT 3 Pro széria

Megjelent Magyarországon is a HUAWEI WATCH GT 3 Pro sorozatot különböző kiadásban.

Magyarországon a HUAWEI WATCH GT 3 Pro széria

A GT sorozat prémium kiadása EKG-val kecsegtet, bár ez a funkció Magyarországon csak az év második felében lesz elérhető, emellett a megszokott hosszú üzemidő mellé lenyűgöző anyaghasználat és kialakítás társul.

Most először érkezett a GT Pro modellből a férfi kiadás mellett női modell is. A 46 mm-es verzió 1,43”-os kijelzővel, a 42 (valójában 42,9) mm-es pedig 1,32”-os AMOLED kijelzővel érkezett, amelyeket zafírkristály üveg véd meg.

A férfi modellek esetén titán tokozással készült az óra és háromfajta szíjjal érhető el. A legolcsóbb a fluoroelasztomer, valamint a szürke bőr pántos, ezen kívül kapható egy titán láncszemes szíjjal rendelkező verzió is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A női modell kétféle verzióban kerül a polcokra, az olcsóbb fehér bőrszíjat kapott, míg a drágább esetében a szíj és kerámia szemekből áll, hasonlóan mint a tokozás egy része.

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic

Az új WATCH GT 3 Pro több mint 100 féle sportmódot kínál, köztük újdonság a szabadtüdős merülés opció, amelyet akár tengervízben is támogat. Emellett támogatja a többcsatornás navigálást mind a két modell. A férfi és a női modell egyaránt támogatja a Bluetooth hívásokat (telefonos kihangosítóként működik). A férfi modell a megszokott 14 napos, a női pedig 7 napos üzemidőt kínál.

Az EKG funkciót is támogatja az óra, viszont ezt a felhasználók csak akkor használhatják, ha az európai hatóságok jóváhagyják a beadott kérelmet hozzá – várhatóan az év második felében, HarmonyOS szoftverfrissítéssel érkezik meg a támogatás.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro magyarországi árak és ráadás ajándékok

Magyarországon a HUAWEI WATCH GT 3 Pro széria

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával