Akció

Magyarországon is előrendelhető a Huawei Mate Xs

A Huawei februárban jelentette be a Mate Xs-t, amely hamarosan megjelenik Magyarországon, már elindult az előrendelés hozzá.

Huawei Mate Xs teszt

Magyarországon elsőként a HuaweiBlog tesztelhette az új Huawei Mate Xs-t, amelyet most a potenciális vásárlók előrendelhetnek és értékes ráadást kapnak a különleges, inovatív eszköz mellé. A Huawei Mate Xs Magyarországon bruttó 999 999 forintba kerül.

Azok, akik 2020. március 9-től március 23-ig előrendelik, kapnak a Mate Xs mellé egy speciális mágneses tokot, amely képes megvédeni a telefont, valamint egy prémium Huawei Freebuds 3 headsetet. Ez utóbbi azért is pozitívum, hiszen a tesztemben én is leírtam, hogy egy Freebuds 3 szintű headset nyugodtan lehetne a dobozban a készülék mellé. Ha bele a dobozba nem is került, legalább mellé adja azt a gyártó az előrendelés során.

Magyarországon is előrendelhető a Huawei Mate Xs

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Mate Xs teszt

A Huawei Mate Xs március 23-ig rendelhető elő a Huawei Experience Store-ban és a MediaMarktban, 999 999 forintért. A ráadás mágneses tok értéke kb. 40 ezer forint, míg a Freebuds 3 értéke kb. 50-60 ezer forint.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával