Akció

Magyarországon is felbukkant a HUAWEI Pura70 széria

Felbukkantak a HUAWEI Pura szériás telefonok Magyarországon is.

Tavasszal a HUAWEI bejelentette, hogy a korábbi P-szériát a jövőben Pura néven illetik, így a P60 Pro modell utódjai már Pura 70 széria néven jelentek meg Kínában. A Pura modellek egyes darabjai Európában is piacra kerültek. Magyarországon nincs hivatalos bejelentés a készülékekről, a gyártó weboldalán sem jelent meg.

HUAWEI Pura70 Ultra

Kocsi Judit sport mentáltréning

Azonban hazánk egyik legnagyobb webshopja, az eMAG elkezdte forgalmazni őket. A Pura 70-es modell ugyan megtalálható a listában, azonban forgalmazóként csak külföldi cégek jelennek meg.

Azonban a Huawei Pura70 Pro okostelefont már az eMAG forgalmazza, a 12 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral rendelkező telefon megvásárolható az eMAG forgalmazásában fehér színben, a cikk írásakor 470 890 forintért, amire magánszemélyeknek 36 hónap jótállás is vonatkozik.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

HUAWEI Pura70 Pro

A csúcsmodell, a Huawei Pura70 Ultra is elérhető, a barna színű modellt vette fel a kínálatába az eMAG, ez már 16 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral rendelkezik, illetve megtalálható a hátlapján a speciális visszahúzható kameravázas lencse, alatta 1 hüvelykes kameraérzékelővel. Ez a modell jelenleg 588 690 forintba kerül az eMAG által.

HUAWEI Pura70 Ultra

A telefon zöld és fekete verzióit jelenleg nem az eMAG forgalmazza, hanem annak külföldi Marketplace partnerei.

Az eMAG Genius partnereknek ingyenes házhozszállítás is jár a Huawei Pura70 szériás újdonságokra.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával