Hírek

Magyarországon is megjelenik a 23,8″-os Huawei monitor

A routerek és notebookok után újabb PC-s termék jelenik meg Magyarországon a Huawei-től, egy rendkívül vékony kávával ellátott 23,8″-os IPS monitor.

Huawei Display 23.8" monitor

Viszonylag egyszerűen csak Huawei Display 23.8” néven illeti a cég a  termékét, amely – nevéből is adódóan egy 23,8”-os számítógépes monitor. A FullHD felbontású panellel rendelkezik, ami képes az NTSC színtér 72%-os lefedésére, 1000:1 arányú kontrasztaránnyal rendelkezik. Ezen kívül a TÜV Rheinlandtól is megkapta a hitelesítést a kékfényszűrő funkciója és a villogásmentes működése is, ezekkel tudja kímélni a felhasználó szemét.

Huawei Display 23.8" monitor

Itt is megjelenik a FullView márkanév, ugyanis rendkívül keskeny kávát kapott a monitor. A két oldalt, illetve felül mindösszesen 5,7 mm vékony a kijelző keret, alul is éppen csak hogy egy nem túl vastag csík húzódik végig. A talpán álló monitor -5° és 22° között dönthető előre-hátra. Ezenkívül VESA 100 kompatibilis, így megfelelő tartóval falra is szerelhető.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Display 23.8" monitor

A Huawei Display 23.8” monitor hátoldalán 1 VGA és 1 HDMI csatlakozó található, így lehetőség van hozzá digitális és analóg bemeneten át is csatlakozni. A csatlakozóban a tápkábel mellett 1,5 méter hosszú HDMI kábel is megtalálható.

A Huawei Display 23.8″ monitor E osztályú energiabesorolással rendelkezik (15 kWh / 1000 h).

Huawei Display 23,8" monitor energiafogyasztás

Magyarországon 2021. április 23-tól vásárolható meg a kiskereskedelmi partnereknél, ajánlott bruttó fogyasztói ára 63 990 forint.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával