FunkciókHírek

Május 17-én debütál az EMUI asszisztens

A Google Now-hoz hasonló funkciót tölt majd be a Huawei Ability Gallery, amelyről az európai Huawei Developer Day-en fog lehullni a lepel.

Május 17-én debütál az EMUI asszisztens

Tavaly a római Huawei Eco-Connect Europe 2018 rendezvényen lett bejelentve a Huawei Assistant funkció, amely mostanra nevet váltott és Párizsban, május 17-én fog debütálni Ability Gallery néven és a jövőben megkaphatják azt a Huawei okostelefonok.

A felület négyféle részből áll. A Global Search egy univerzális kereső, ide amit beírunk, azt egyrészt a készüléken is elkezdi keresni (ahogy ilyen funkció jelenleg is elérhető), illetve szükség esetén az interneten is. Az Instant Access szekcióban alkalmazások és funkciók gyorsgombjai kapnak helyet, hasonlóan, mint most az értesítési sáv felső részén találhatók. A SmartCare panelek különböző extra információkkal és funkciókkal segítenek majd, így például ha utazás előtt állunk, értesítést kaphatunk a repülőnk indulásának státuszáról, vagy éppen továbbutazási opciókat ajánlj a telefon a reptérről. A News részben az internetről válogatott híreket fog megosztani velünk, valószínűleg a Google Now-hoz hasonlóan az érdeklődési körünkre szabott kiadásban.

Huawei Assistant: EMUI-ba épített személyi asszisztens

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Ability Gallery-ről többet várhatóan május 17-én tudhatunk meg, ekkor részletesebben beszámolunk majd róla.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával