Hírek

Már hűtő is van HarmonyOS operációs rendszerrel

A Midea bemutatta az első okoshűtőt, amelyen HarmonyOS fut.

A hűtő alapfunkciója, azaz hogy hidegen tartja az ételeket továbbra is megmarad. Az okosságot az adja, hogy érintés-alapú vezérlést kapott, képes kijelezni a benne lévő ételek, zöldségek frissességét. A hűtőben tárolt ételek alapján képes különféle recepteket is javasolni a Midea megoldása, így a tulajdonos újféle ételeket is felfedezhet az otthon rendelkezésre álló alapanyagokat felhasználva.

Midea hűtő HarmonyOS operációs rendszerrel

A hűtőben van egy különálló, 0 fokos tér, amelybe húsok kerülhetnek elsősorban és speciálisan szabályozott páratartalom mellett tárolhatók és tarthatók frissen az élelmiszerek.

A HarmonyOS alapokra építő Midea okoshűtő 603 literes, ebből 382 litert használnak fel a különböző hűtő rekeszek, illetve 194 literes a fagyasztó rész. Az energiapazarlás mérsékléséért az operációs rendszer külön szabályozza a hűtést és az energiafelhasználást.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Midea hűtő HarmonyOS operációs rendszerrel

A hűtő információ természetesen elérhetők okostelefonon, tableten és akár okostévén is, köszönhetően a HarmonyOS adta lehetőségeknek, igaz azt hozzá kell tenni, hogy ezek érdemben Kínában használhatók ki jelenleg, pont ezért a Midea okoshűtője Kínában kerül piacra, 7 999 jüanos áron, ez nagyjából 365 ezer forintnak felel meg.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával